BKL Security biedt veel verschillende mogelijkheden beveiligingen, zoals hotel- & recreatiebeveiliging. Bij hotel- & recreatiebeveiliging moet u denken aan een camping, hotel, vakantiepark en bungalows.

De recreatie- en hotelbranche is een specifieke branche. Bij deze branche komen diverse dienstverlenende aspecten kijken, waaronder receptie werkzaamheden, observatie, gasten voorzien van informatie, gasten een veilig gevoel bieden, brandpreventie en surveillance ronden.

De beveiligers van BKL Security kennen een hoog serviceniveau en wij willen de gasten van uw hotel of/en recreatievoorziening een zorgeloos verblijf bieden. Vakantie staat voor de leukste tijd van het jaar. Het is de tijd om te ontspannen, ontdekken, ontmoeten en voor optimaal vermaak. Wij willen dat de gasten terugkeren naar uw hotel en/of recreatievoorziening en dat de gasten terugblikken naar een geslaagd en veilig verblijf. Daarom gaan wij samen met u een op maat gemaakt plan van aanpak maken om een veilige situatie te bieden. Wij werken daarom met gecertificeerde, representatieve en klantvriendelijke beveiligers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw hotel- en/of recreatievoorziening? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag samen met u een gesprek aan over de mogelijkheden. Samen met u maken we een efficiënt en vakkundig veiligheidsplan.