Elke student, docent en medewerker van een onderwijsinstelling moet een veilig gevoel hebben en veilig zijn binnen een onderwijsinstelling. Leren en ontwikkelen van studenten en het overbrengen van kennis door docenten staan op de eerste plek. Dit begrijpt een beveiliger van BKL Security maar al te goed. Door het uitbesteden van uw beveiligingsvraagstuk aan BKL Security worden de mogelijkheden op calamiteiten verlaagd.

Er kunnen diverse werkzaamheden ingezet worden voor het beveiligen van uw onderwijsinstelling, denk bijvoorbeeld aan preventief toezicht houden en ordehandhaving, controlerondes, toegangscontroles, camerabewaking en alarmopvolging.

Preventief toezicht

Een beveiliger van BKL Security schakelt snel tussen beveiliger en gastheer/-vrouw. Wij zijn erin getraind om risico’s te analyseren en mogelijke onregelmatigheden te voorkomen. BKL Security denkt niet in problemen, maar in mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag samen met u een gesprek aan over mogelijkheden. Samen met u maken wij een vakkundige en totale oplossing voor uw onderwijsinstelling.