‘Inbrekers in mijn woning? Nee, dat gebeurt mij niet!’ Helaas gaan veel mensen ervan uit dat zij nooit slachtoffer zullen worden van een in braak. Het levert niet alleen materiële schade op, maar denk ook aan de emotionele schade die een inbraak met zich meebrengt. Met de woonhuisbeveiliging van BKL Security verlaat u met een veilig gevoel uw woning.   

Een veilig gevoel in je woning is de basis voor prettig en aangenaam wonen. Met goede beveiliging van uw woonhuis verlaagt u kans op inbraken. BKL Security biedt een totaal opmaat gemaakte aanpak voor uw woning. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde alarm- en camerasystemen. Er is ook een keuze om naast een alarm- en/of camerasysteem te kiezen voor het onderbrengen van de alarmopvolging bij BKL Security. Tijdens afwezigheid kan er gekozen worden voor aanvullende service. Denk bijvoorbeeld aan een controleronde.  

Met een veilig gevoel je woning verlaten en met een veilig gevoel wonen, dat wil jij toch ook? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag samen met u een gesprek aan over de mogelijkheden. Samen met u maken wij een uitvoerig en vakkundig beveiligingsplan voor uw woning.