Maatwerk is essentieel!

Elke beveiligingssector kent zijn eigen beveiligingsuitdaging. Bij zorgbeveiliging is dit niet anders. Een zorgobject biedt toegang tot een brede doelgroep mensen. Dit kan uiteenlopen van bezoekers, leveranciers, patiënten en personeel. Hierdoor krijgt u een unieke dynamiek bij uw zorgobject.

Voor elk zorgobject een geschikte oplossing!

Zorgobjecten zijn in bijna alle gevallen grote en complexe objecten. De veiligheid bij een zorgobject moet zowel binnen als buiten de muren worden gewaarborgd. BKL Security kan in alle gevallen uw partner zijn voor het waarborgen van de veiligheid van uw zorgobject. Bij zorgobjecten moet u denken aan een ziekenhuis, begeleidingscentrum voor ouderen, revalidatiecentrum, GGZ-instelling, opvangcentrum voor daklozen, psychiatrische instelling en verslavingszorg.

Zorgbeveiliging kent verschillende werkzaamheden waaronder, het herkennen van gevaren, het handelen bij acute gevaren, het bemannen van de ontvangstbalie, het controleren van de camerabeelden, een extra hand bieden bij het verlenen van BHV en hulp bieden bij hulpbehoevende ouderen.

Een BKL Beveiliger

Bij een zorgobject moet een beveiliger kunnen handelen in de meest uiteenlopende situaties. Dit kan zijn van het begroeten van uw gasten tot het handelen bij acute gevaren. Een beveiliger van BKL Security heeft daarom oog voor elke situatie en weet hoe hij moet handelen in alle opzichten om de veiligheid te waarborgen.

Heeft u interesse in een complete en op maat gemaakte aanpak voor uw zorgobject? Neem dan contact met ons op. Samen met u maken wij een uitvoerige en vakkundige analyse omtrent de beveiliging van uw zorgobject.