Dankzij BKL Security mobiele surveillance verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand, bij een alarmmelding zorgt de surveillant voor snelle opvolging.

 

Zorgeloos beveiligd

Door uw beveiliging aan BKL Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weet de medewerker precies wat zij in uitlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw deur/ bed niet uit. BKL Security verzorgt onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt de mobiele surveillance van BKL Security ook vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen, bouwterreinen of in woonwijken.

 

Hoe werkt mobiele surveillance?

Uw alarminstallatie maakt melding van een ongewenste situatie. Een centralist van de PAC-alarmcentrale (meldkamer) schakelt direct de surveillant van BKL Security in om het persoonlijk te verifiëren.
De surveillant controleert zowel buitenom als binnendoor uw pand. Uiteraard neemt de surveillant indien nodig, contact op met hulpverleners of politie.
Al uw alarmmeldingen worden bij BKL Security gemeld, 24 uur per dag/ 7 dagen per week en altijd snel ter plaatse.

 

Welke mogelijkheden biedt mobiele surveillance u?

  • Professionele alarmopvolging en persoonlijke alarmverificatie;
  • Dag en nacht controlerondes;
  • Opening- en sluitrondes;
  • Collectieve beveiliging.

 

bklsecurityauto