Innovatief, vooruitstrevend en deskundig!

Bij het opstellen van het veiligheidsplan voor uw bedrijf en/of woonhuis kunt u ook overwegen om bewakingscamera’s en/of een alarmsysteem aan te leggen om de veiligheid te optimaliseren. De techniek staat niet stil, daarom werken wij uitsluitend met de beste techniek voor het aanleggen van alarminstallatie en camerabewaking.

Cameratechniek

Camerabewaking werkt preventief. Een toekomstige overtreder wordt afgeschrikt door de bewaking van de camera’s. Daarnaast kan bewakingscamera’s ook dienen voor het observeren van klanten, personeel en bezoekers. In geval van calamiteiten kan er snel worden ingegrepen. De beelden van bewakingscamera’s kunnen eenvoudig worden bekeken met een handige applicatie via uw smartphone, pc, laptop en tablet.

Alarminstallatie

Met de juiste alarminstallatie wordt de ongewenste aanwezigheid van personen door detectoren, sensoren en contacten gesignaleerd. Als er ongewenste personen worden gesignaleerd wordt er een melding gegeven aan de meldkamer of via een telefonische melding. De meldkamer zal de alarmopvolging doorgeven aan de surveillance. Deze zal spoedig ter plaatse zijn om de inbraakmelding op de vakkundige manier af te handelen.

Heeft u interesse in een complete en opmaat gemaakte aanpak? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag samen met u een gesprek aan over mogelijkheden. Samen met u maken wij een vakkundige en totale oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.