Innovatief, Vooruitstrevend en Deskundig!

BKL Security biedt in samenwerking met betrouwbare partners maatwerk in de beveiliging voor particuliere woonhuizen, bedrijven, winkels, bedrijfspanden of bedrijfsterreinen.

Dit kan ook in samenwerking met mobiele surveillance of PAC (meldkamer)

Deze meldkamer werkt met de nieuwste apparatuur en de meest moderne systemen. Dit alles om u als klant te voorzien met de beste dienstverlening in de branche. Hier werken uitsluitend goed opgeleide, gecertificeerde medewerkers waarmee u direct in contact wordt gesteld om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Deze permanent bemande alarmcentrale waakt dag en nacht over personen en eigendommen.

Wij stellen graag in samenspraak met u bewaking- en beveiligingsplannen op.
Indien u overweegt camera-observatiesystemen aan te brengen in/of rondom uw bedrijf of woonhuis om de veiligheid te optimaliseren, of als u de bestaande voorzieningen wilt laten toetsen aan de huidige standaarden, kan BKL Security u hierbij uitstekend van dienst zijn. Samen met een beveiligingsadviseur van onze partner bepaald u allereerst het doel dat u met camera-observatie wenst te bereiken. Op basis van het risicoprofiel en het beschikbare budget, kunnen wij u een passend systeem aanbieden.

Uw bedrijf of woonhuis altijd in het vizier:
Gaat u een periode met vakantie of bent u tijdelijk niet aanwezig. Geen nood, uw bedrijf, woonhuis en eigendommen hoeven niet onbeheerd achter te blijven. U kunt vanaf elke plaats ter wereld zien wat er thuis of op uw bedrijf gebeurt. Dit wordt eenvoudig mogelijk via een applicatie welke u in staat stelt uw systeem middels een pc, laptop, tablet of smart-phone te benaderen.

Voor onder andere de volgende doelgroepen:

  • Midden en klein bedrijf
  • Overval beveiliging met directe koppeling  KLPD
  • Gezondheidsinstellingen
  • Bedrijfsterreinen
  • Bedrijfspanden
  • Particuliere woonhuizen en terreinen
  • Camera/beveiligingssystemen voor voertuigen en ladingen

Onze systemen zijn 100% flexibele en in te richten naar uw persoonlijke wensen.